Τρόποι Αποστολής & Επιστροφής

Παράδοση & Επιστροφές

Για μας είναι σημαντικό να φτάνουν οι παραγγελίες σας με ασφάλεια σπίτι. Γι’ αυτό, συνεργαζόμαστε με αναγνωρισμένες εταιρείες courier για την παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας. Τα έξοδα αποστολής εντός Ελλάδας είναι δωρεάν για αγορές άνω των 60 ευρώ, ενώ για αγορές έως 59 ευρώ είναι 3€. Ο χρόνος παράδοσης μία έως τρεις εργάσιμες μέρες.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή.

Για περισσότερες πληροφορίες ή και διευκρινίσεις σχετικά με τους τρόπους παραγγελίας και αποστολής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@jalouzee.com ή στο 2105243117

Καθυστέρηση Παραγγελίας

Σε περίπτωση που προκύψει οποιαδήποτε καθυστέρηση της παραγγελίας σας, μπορείτε να επικοινωνείτε κατά τις εργάσιμες ημέρες με το Jalouzee.com και την Εξυπηρέτηση Πελατών, ώστε να σας ενημερώσουμε για τον ακριβή χρόνο παράδοσής της.

Πιθανοί λόγοι καθυστέρησης της παραγγελίας σας:

Το προϊόν που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμο: Σε περίπτωση που το προιόν που παραγγείλατε έχει εξαντληθεί και δεν έχει ενημερωθεί η διαθεσιμότητά του στο σύστημα, υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις ή ακόμα να γίνει και ακύρωση της παραγγελίας χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών ή σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας.

Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή μέσω e-mail επικοινωνία μαζί σας ή τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Πολιτική επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Διατηρείτε το δικαίωμα της αλλαγής των προϊόντων που αγοράσατε με προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δεν έχουν φορεθεί, πλυθεί ή αφαιρεθεί τα ταμπελάκια τους. Είστε υπεύθυνοι για την ασφάλεια των προϊόντων κατά την επιστροφή.

Είναι απαραίτητη η έγκριση επιστροφής από την εξυπηρέτηση πελατών προτού επιστρέψετε το προϊόν. Επικοινωνήστε στο τηλ. 2105243117 ή με e-mail στη διεύθυνση info@jalouzee.com αιτιολογώντας τον λόγο της επιστροφής.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

H Jalouzee ΙΚΕ σας παρέχει ΔΩΡΕΑΝ τα μεταφορικά της πρώτης επιστροφής της παραγγελίας σας αλλά και τα μεταφορικά για την επαναποστολή της ανεξάρτητα από το ποσό της παραγγελίας σας και του τρόπου πληρωμής που έχετε επιλέξει.(Σημείωση: Η Δωρεάν επιστροφή καλύπτει μόνο αποστολές εντός της Ελλάδας.)

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ

Σε περίπτωση δεύτερης επιστροφής που αφορά στην ίδια παραγγελία τα έξοδα για την επιστροφή και την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να καλυφθούν από τον πελάτη.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Η επιστροφή να πραγματοποιείται εντός 10 (δέκα) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής. Με την πάροδο των δέκα ημερών κανένα προϊόν δεν μπορεί να επιστραφεί.

Εάν δεν πληρούνται οι προαναφερθέντες όροι, η επιστροφή δεν μπορεί να γίνει δεκτή.