Ποιότητα που κάνει τη διαφορά, ιδιαίτερα σχέδια, προσιτές τιμές. Η εταιρεία Jalouzee παρουσιάζει τη χειμερινή συλλογή της που περιλαμβάνει τσάντες ελληνικής παραγωγής με εξαιρετικής ποιότητας υλικά! Σχέδια μοναδικά που δεν επαναλαμβάνονται και χρώματα σύμφωνα με τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας με ποικιλία επιλογών!

Την συλλογή συμπληρώνουν τα stylish ρούχα σχεδιασμένα και ραμμένα από την creative ομάδα της Jalouzee αλλά και κομμάτια επιλεγμένα από τους fashion buyers μας ειδικά για εσάς! Τα παπούτσια συμβάλλουν καθοριστικά στην ολοκλήρωση της συλλογής και μαζί με τις ιδιαίτερες εσάρπες, είναι τα αξεσουάρ που βάζουν την πινελιά τους στις χειμερινές εμφανίσεις μας. Τα προϊόντα μας διατίθενται για χονδρική και για λιανική πώληση.

Η Jalouzee έρχεται για να διευκολύνει την καθημερινότητά μας, με μια πλήρη συλλογή με προϊόντα για όλες τις ώρες της ημέρας και ποιότητα σε τιμές πραγματικά προσιτές! Όλα τα ξεχωριστά προϊόντα της μπορούν να μεταμορφώσουν την κάθε στιγμή σε fashion statement!

Jalouzee – Be always in fashion, spread inspiring feelings

Βρείτε τα προϊόντα μας στα παρακάτω καταστήματα:

– Αχαρναί – The Uphill Store

– Γλυφάδα – Obsession

– Καλλιθέα – Foxy Lady 

– Κολωνάκι – Rollini

– Νίκαια – Αντώνακας 

– Παγκράτι – Nick’s Fashion

 

 

– Ηράκλειο – Sola Luna

– Θάσος – Aqua Boutique 

– Καλαμάτα – Miranda

– Κόρινθος – Cinderella Boutique

– Πήλιο – Anamar 

– Ρόδος – Fabrica shoes

Για τους Εμπόρους

Εάν επιθυμείτε να αγοράσετε τα προϊόντα μας χονδρική, παρακαλούμε πολύ επικοινωνείστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο  2105243117 ή στείλτε μας email στο  info@jalouzee.com