Ρούχα

Ποιότητα που κάνει τη διαφορά, ιδιαίτερα σχέδια, προσιτές τιμές. Η εταιρεία Jalouzee παρουσιάζει τη χειμερινή συλλογή της (Collection Φθινόπωρο Χειμώνας 2017). Η συλλογή περιλαμβάνει γυναικεία ρούχα, ζακέτες, μαντό, φορέματα ελληνικής παραγωγής με εξαιρετικής ποιότητας υλικά! Σχέδια μοναδικά που δεν επαναλαμβάνονται και χρώματα σύμφωνα με τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας.

Την συλλογή συμπληρώνουν τα stylish ρούχα σχεδιασμένα και ραμμένα από την creative ομάδα της Jalouzee, αλλά και κομμάτια επιλεγμένα από τους fashion buyers μας ειδικά για εσάς! Τα παπούτσια συμβάλλουν καθοριστικά στην ολοκλήρωση της συλλογής. Μαζί με τις ιδιαίτερες εσάρπες, είναι τα αξεσουάρ που βάζουν την πινελιά τους στις χειμερινές εμφανίσεις μας. Τα προϊόντα μας διατίθενται για χονδρική και λιανική πώληση.

Η Jalouzee έρχεται για να διευκολύνει την καθημερινότητά μας, με μια πλήρη συλλογή με προϊόντα για όλες τις ώρες της ημέρας και ποιότητα σε τιμές πραγματικά προσιτές! Όλα τα ξεχωριστά προϊόντα της μπορούν να μεταμορφώσουν την κάθε στιγμή σε fashion statement!

Δε βρέθηκαν προϊόντα που να ταιριάζουν στις επιλογές σας.